Interview met Wim van Hulsentop

Bij accountant Van Hulsentop draait het om eerlijkheid en vertrouwen 

Eerlijkheid en vertrouwen: voor Wim van Hulsentop van Koenen en Co de speerpunten voor een goede klantrelatie en het opereren als teamleider van accountants en adviseurs. 

Van Hulsentop houdt van informeel, persoonlijk contact. Hij wil bij wijze van spreken álles weten van zijn teamleden of de ondernemers binnen het midden- en kleinbedrijf die hij adviseert – dus ook privékwesties. ,,Ze zouden mij eigenlijk eerder dan de partner moeten vertellen dat ze, bijvoorbeeld, gaan scheiden. Ik wil weten hoe ze denken en wat er in hun hoofden omgaat”, zegt de 53-jarige accountant. ,,Zo kan ik optimaal adviseren.”

Dit omschrijft Van Hulsentop in een notendop. Open, eerlijk, veilig en vertrouwd. ,,Ik ben graag betrokken, wil weten wat er speelt. Maar ik vertel ook als het beter kan. Dan moeten we de fouten herstellen, als dat nodig is. Alleen zo creëer je een goede band”, legt hij uit. ,,Natuurlijk vind ik het ook prettig als anderen mij feedback geven.”

Vertrouwensband

Van Hulsentop bouwt graag aan een vertrouwensband voor de eeuwigheid – een enkeling adviseert hij al 22 jaar. Zo lang zit hij nog niet bij Plateau Eindhoven. ,,Ik ben al een tijdje niet geweest, maar ga de draad weer oppakken. Een goed netwerk is belangrijk. En het is hier redelijk informeel.” Plateau Eindhoven is precies waar Van Hulsentop voor staat.

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat