Interview Didi van Heijst

Koersplan in de kast? Niet langer met Context Consultancy

Organisaties die toekomstbestendig willen worden of willen ontwikkelen, maar niet weten hóe kunnen hiervoor bij Didi van Heijst van Context Consultancy terecht. Uit eigen ervaring weet ze dat gemaakte plannen al snel in een kast belanden. 

,,Door de dagelijkse praktijk is er vaak geen tijd meer over om te werken aan de gemaakte toekomstplannen”, vertelt Didi uit eigen ervaring. ,,Ik ben mij hierin gaan verdiepen en zo is mijn passie voor strategische planning ontstaan.”

Waar staat Context Consultancy voor en wat wil Didi bereiken? ,,Ik vind het belangrijk dat organisaties toekomstbestendig en wendbaar worden en dat de verschillende teams daarbinnen beter met elkaar gaan samenwerken, want er is zoveel meer uit te halen mét samenwerking. Dat begint bij bewustwording en draagkracht creëren. De managementteams leer ik hoe zij actief hun mensen erbij kunnen betrekken. Zo wordt het gezamenlijke plan een gezamenlijk succes.”

“Het mooiste is als je ook daadwerkelijk beweging binnen een organisatie ziet ontstaan. Dáár krijg ik energie van.

Didi van Heijst, Context Consultancy

De manager hoeft volgens haar niet meer operationeel meewerkend te zijn, maar iemand die naast zijn team beweegt en het team faciliteert. Samenwerking, verbinding, oplossingsgerichtheid en waarde toevoeging staan hierin centraal. ,,Het mooiste is als je ook daadwerkelijk beweging binnen een organisatie ziet ontstaan. Dáár krijg ik energie van”, benadrukt Didi, die ook haar Context Consultancy-team laat groeien.

Plateau Eindhoven

Eind 2023 sloot Didi zich aan bij Plateau Eindhoven, een netwerkvereniging voor de zakelijke dienstverlening. Waarom? ,,Ik heb altijd genetwerkt en had weer de behoefte om mensen te ontmoeten. Bij Plateau kan dat op een prettige en laagdrempelige manier.”

 

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat