Nieuwjaarsdiner, overdracht voorzitter en afscheid

Traditiegetrouw openen wij het nieuwe Plateau verenigingsjaar met een nieuwjaarsdiner. Dit jaar waren we te gast bij restaurant De Luytervelde in Eindhoven. In een mooie en gezellige ambiance hebben wij het glas met onze leden mogen heffen op het nieuwe jaar 2024. Wij hebben genoten van alles wat restaurant De Luytervelde te bieden heeft. Bijzonder vormgegeven en smaakvolle gerechten met heerlijke bijpassende wijnen.

Het nieuwjaarsdiner stond daarnaast in het teken van het afscheid nemen van onze voorzitter Vincent van Lierop. Vanaf 1 november 2021 was Vincent voorzitter van Plateau Eindhoven. Zijn voorganger, Jop Reijnders, gaf aan dat “Vincent met zijn (jeugdige) energie en enthousiasme een goede opvolger zou zijn om samen met de andere bestuursleden Plateau Eindhoven te laten evolueren tot een nog aantrekkelijker platform”.

De afgelopen twee jaar heeft Vincent zich hier dan ook voor ingezet. Vanwege het aanvaarden van een andere baan buiten onze regio, heeft hij helaas zijn lidmaatschap bij Plateau moeten beëindigen. Tijdens het diner heeft Vincent  zijn voorzittershamer letterlijk overgedragen aan Joost Diks (voormalig) penningmeester. 

Vincent, dank je wel voor je enthousiasme en je inzet. Veel succes met je nieuw baan. 

Doordat Joost de functie van voorzitter heeft aanvaard, kwam daarmee de functie van penningmeester vrij. Joost kon echter direct aangeven dat Han Gasseling heeft aangegeven de functie van penningmeester te willen vervullen.

Joost en Han, veel succes in het bestuur van Plateau.

 

Naast het afscheid van Vincent, hebben we ook afscheid genomen van een aantal leden van het eerste uur te weten Karel Schretlen, Hans Hofman en last but not least Jos van der Linden. Karel, Hans en Jos, geniet van jullie welverdiende pensioen, dank jullie wel voor jullie inzet, inspiratie en gezelligheid.

Proost op 2024!

 

image image image image image

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat