Interview met Sander Kluijtmans

Stapelfinancieringen zoekt naar de beste financieringen om dromen te realiseren

Financieren door te stapelen. Dit is de gedachtegang achter de naamgeving van Stapelfinancieringen, dat ondernemersdromen waarmaakt door (soms meerdere) geldverstrekkers te zoeken die het gehele plaatje kunnen invullen. ,,Gevoel daarin is heel belangrijk.”

,,Het komt vaak voor dat één partij niet het totaalbedrag wil financieren. Daarom wordt het benodigde bedrag vaak in stukken opgeknipt”, legt Sander Kluijtmans van Stapelfinancieringen, gespecialiseerd in bedrijfs- en vastgoedfinancieringen, uit. ,,Wij gaan in gesprek met de MKB-ondernemer en zoeken vervolgens naar de beste financieringsvormen. Gevoel en vertrouwen zijn daarin heel belangrijk, want het gaat om forse bedragen.”

Kluijtmans werkte in het verleden onder meer voor zichzelf als online diëtist en was eigenaar van een sportkledingmerk. Deze e-commerce bedrijven heeft hij verkocht. Een gekke overstap naar Stapelfinancieringen? Hijzelf vindt van niet.

,,Je bent elke dag met mensen bezig die een hulpvraag hebben. Wat vinden zij belangrijk? Daarin wil ik hen zo goed mogelijk adviseren, zodat zij hun ambities en dromen kunnen waarmaken. Dat was voorheen ook zo”, vertelt de 28-jarige junior financieringsspecialist, die daarnaast zelf ook nog steeds onderneemt.  ,,Zo behoud ik meer feeling met de doelgroep. Ondernemers denken in mogelijkheden, niet in beperkingen en daar word ik blij van.”

 

Persoonlijk contact bij Plateau Eindhoven

Een band opbouwen vormt een belangrijk onderdeel van zijn werk. Daarom zit Kluijtmans ook bij Plateau Eindhoven. ,,Je wil een gevoel krijgen bij je werkomgeving”, vertelt hij. ,,Maar Plateau is ook heel laagdrempelig. Hier gaat het ook om persoonlijk contact maken met elkaar. Dat spreekt mij aan.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat