Interview met Laurens Huisman

Huisman van Law&Pepper Advocaten streeft naar de beste oplossing 

Laurens Huisman van Law&Pepper Advocaten staat met zijn enthousiasme en betrokkenheid altijd klaar voor zijn cliënten. ,,Ze moeten het gevoel hebben dat zij mij altijd kunnen bellen.”

Eerst over Law&Pepper Advocaten. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in ondernemings- en vennootschapsrecht, financieel recht, insolventierecht, huurrecht en vastgoed.

De 38-jarige Huisman heeft zich toegespitst op ondernemings- en vennootschapsrecht. Hij is betrokken bij bedrijfsovernames, aandeelhoudersgeschillen, faillissementen en alles daartussenin. Met een verleden als zelfstandig advocaat en het opgroeien binnen een ondernemersgezin spreekt hij de taal van ondernemers. 

Een goede verstandhouding met zijn clientèle vindt hij belangrijk, de basis voor een langetermijnrelatie. ,,Mijn cliënten moeten het gevoel hebben dat ze mij met al hun vragen kunnen bellen. Ook als het niet juridisch is, wil ik hen graag helpen.”

Huisman zoekt daarin altijd naar de beste oplossing. ,,Ik ga eerst grondig juridisch analyseren en op basis daarvan breng ik advies uit over de vervolgstappen”, legt hij uit. ,,Dat hoeft niet altijd een rechtszaak te zijn. Een regeling treffen of de schade zoveel mogelijk beperken, kan net zo waardevol zijn en soms zelfs beter uitpakken.”

 

Netwerk uitbreiden via Plateau Eindhoven

De reden dat Huisman van Law&Pepper Advocaten bij Plateau Eindhoven lid is? ,,Hier kan ik mijn netwerk uitbreiden, dat ik weer kan inzetten om mijn cliënten bij diverse vraagstukken te helpen”, antwoordt hij. ,,Bovendien zit iedereen hier in de zakelijke dienstverlening. We ‘levelen’ met en begrijpen elkaar en dat allemaal in een ongedwongen setting.”

 

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat