Interview met Christian de Kok

Bij CleverIT is automatisering het codewoord

Of je nu in Honolulu zit, in een berghut op de Himalaya of thuis: altijd en overal kunnen werken is tegenwoordig misschien niets nieuws. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan om zonder problemen én veilig te kunnen werken. Christian de Kok (40) maakte er zijn missie van en realiseert het keer op keer voor zijn klanten met CleverIT. Hoe doet hij dat toch? 

Na het afronden van zijn studie Informatiemanagement aan de Universiteit van Tilburg stampte Christian meerdere ondernemingen uit de grond, waaronder CleverIT. ,,Mensen willen geen gedoe omtrent werkplekautomatisering. Ze willen zorgeloos werken en niet voor elk wissewasje een factuur ontvangen. Daar komt CleverIT met zijn Windows-werkplekken in de cloud om de hoek kijken.”

Hoe dan? CleverIT staat bekend om de gepaste oplossingen, kennis, kunde en veiligheid. Daarnaast houdt Christian alles simpel voor klanten. ,,Bij ons geen duizelingwekkende cijfers of vaktermen en je betaalt per medewerker, in plaats van per opdracht. Dit voorkomt onverwachte facturen. Zo wordt ICT geen bottleneck, maar iets dat vóór je werkt. Klanten kunnen zich focussen op wat voor hen écht belangrijk is.”

Plateau

Christian laat ook regelmatig zijn gezicht zien bij Plateau Eindhoven. ,,Ik ben vijf jaar geleden door Jop Reijnders (voorzitter Plateau, red.) gevraagd om eens mee te komen. Dit beviel zo goed, dat ik ben blijven plakken.” 

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat