VDL Groep bezoek experience center september 2022

Donderdag 22 september waren we te gast bij VDL Groep. 

We werden zéér hartelijk ontvangen in het nieuwe VDL experience center door onze gastheren Edwin Willems en Miel Timmers.

VDL Groep, een industrieel familiebedrijf met 106 bedrijven over 19 landen, ruim 15.000 medewerkers en een jaaromzet van maar liefst € 4,96 miljard. Het experience center laat het DNA en de innovatiekracht van het bedrijf zien in het vernieuwde hoofdkantoor aan de A2 in Eindhoven.

VDL heeft expertises onder andere op het gebied van mobiliteit, energietransitie en sustainability & health. We hebben verschillende routes gelopen waarbij door middel van hologrammen de verhalen over VDL op een persoonlijke manier werden verteld door familieleden van de 2e, 3e en 4e generatie. Deze verhalen worden daarbij ondersteund door de bijbehorende producten, al met al een indrukwekkende hightech ervaring.

De tijdlijn van VDL, van het ontstaan tot waar het bedrijf nu staat,  werd ook toegelicht. Tot slot werden we meegenomen naar de zesde etage om nog even te genieten van het fraaie uitzicht over Eindhoven. Op voorwaarde dat we kunnen lassen wordt ons op de valreep nog een baan aangeboden. Bedankt voor dit interessante kijkje in de keuken van de VDL Groep.

Uiteraard werd er ook rekening gehouden met de innerlijke mens en sluiten we in de stijl van ons thema af bij eetcafe “De Mispelhoef”. Een bedrijf met eveneens een rijke historie die zelfs teruggaat tot 1774.

Het was zeker een geslaagde bijeenkomst en we hopen jullie allemaal de volgende keer weer te zien.

image
image image image image image

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?