Bedrijfsbezoek Top Quality Lifestyle / Wij zijn Loek maart 2022

Bedrijfsbezoek Top Quality Lifestyle / Wij zijn Loek

image

De bijeenkomsten waarbij we op een bedrijfsbezoek gaan bij een van onze leden worden altijd zeer gewaardeerd. Het is leuk en interessant om te kijken waar het betreffende lid gevestigd is en om te horen wat nu precies de bedrijfsactiviteiten zijn. Zo ook op 29 maart 2022 toen we te gast waren bij Wij Zijn Loek in het Videolab te Eindhoven.

Ron van Anholt van Wij Zijn Loek gaf een heldere toelichting op de bedrijfsactiviteiten. De missie van Wij Zijn Loek: de markt voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen transparant en helder maken voor de ondernemer en de adviseur. Ron vertelde ons hoe hij dit bewerkstelligt en hij vertelde ook over de mooie groei die zijn onderneming de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. 

Jack Reeuwijk, Community manager Office-S Strijp S kon ons in zijn presentatie vervolgens alles vertellen over de ontwikkeling van het Videolab. Buitengewoon interessant!

Na de presentaties van beide heren was er voor de leden gelegenheid om elkaar 1 op 1 nog beter te leren kennen door middel van speeddaten. De leden die elkaar nog niet zo goed kenden, konden nader kennismaken en de leden die elkaar al wel beter kennen, konden een bepaald onderwerp wat meer uitdiepen.

Na het speeddaten werd er gezamenlijk nog heerlijk gedineerd in het Videolab. De sprekers en de leden kijken terug op een geslaagde bijeenkomst waar inhoud en plezier hand in hand gingen.

image image image image

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?