Interview met William Daverveld

Pensioenadviseur Daverveld gunt iedereen een ‘spaarpot voor later’ 

Als pensioenadviseur komt William Daverveld graag snel tot de kern. Dat laat hem glunderen en bespaart tijd, die hij kan steken in de uitwerking van het vraagstuk. 

‘Zorgeloos leven’, is de slogan van Pensioen Advies Plus. Dit vat treffend samen hoe William in elkaar steekt: hij wil zijn klanten ontzorgen en tegelijkertijd zorgdragen voor een prettige oude dag.

Geen mooie verhalen, maar feiten. William (58) is recht voor zijn raap. ,,Wees ervan bewust dat je het geld later nodig hebt en begin vroeg met sparen. Zo hoef je niet te compenseren met grotere bedragen. Niet iedereen heeft een flinke postzegelverzameling.”

Kennis deelt hij graag, al dertig jaar lang. Of dat nu is met een bedrijf met meer dan honderd werknemers, een zelfstandig ondernemer of iemand die gaat scheiden. Deze amicale pensioenadviseur gunt iedereen die ‘spaarpot voor later’.

Zit hij niet als pensioenadviseur aan tafel dan wel als docent, trainer of assessor van een opleider voor de financiële dienstverlening. ,,Ik help anderen graag. Die kennis neem ik mee naar mijn eigen praktijk, zodat ik zelf niet voor verrassingen kom te staan.” 

Visitekaartjes

William komt nu anderhalf jaar bij Plateau Eindhoven, waar hij met zijn kennis en ervaring een toegevoegde waarde wil zijn voor leden met pensioenvragen. ,,Hier wissel je geen visitekaartjes uit, maar spreek je elkaar persoonlijk aan. Daarom kom ik hier graag.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat