Interview met Petri Willems

Managementondersteuner Willems helpt ondernemers groeien 

Bij Petri Willems van Add To draait alles om service. Zij helpt ondernemers met hun backoffice waardoor zij enkel nog maar hoeven te doen waar hun hart ligt: ondernemen.

Eerst terug in de tijd. Aan het begin van Willems’ werkzame carrière loopt automatisering als een rode draad door haar leven. Ruim zes jaar geleden is ze toe aan een nieuwe uitdaging. Ze bundelt haar krachten in Add To, waarmee ze de backoffice van bedrijven professionaliseert en structureert. Of dat nu gaat om ordners in orde te maken, een urenregistratieprogramma te implementeren of werkprocessen te beschrijven.

Willems maakt van regelneven managers, tovert groeipijn om in ‘groeifijn’ of verandert een paniekproject in een perfect project. ,,Ik werk mee om een goede basis te leggen, zodat het bedrijf kan toewerken naar de volgende stap.”

Bij haar begint alles met eerlijkheid, betrouwbaarheid én vertrouwen. Zit Willems eenmaal aan tafel, dan neemt ze de klant mee op reis. ,,Vaak begint het met de financiële administratie en gaandeweg kom ik dingen tegen die misschien beter of anders kunnen. Dat maak ik bespreekbaar”, legt de 49-jarige managementondersteuner uit. ,,Er moet wel draagkracht ideeën zijn, anders wordt het nooit een succes.”

Inspiratie

Inmiddels komt Willems twee jaar bij Plateau Eindhoven. Graag zelfs. ,,Ik haal hier veel inspiratie uit en bouw een mooi netwerk op. Maar ook voor de gezelligheid sluit ik aan.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat