Interview met Kachung Tau | Plateau Eindhoven

De Brabantse gemoedelijkheid is bij Govers Accountants / Adviseurs altijd gebleven

Bij Govers Accountants / Adviseurs houden ze van uitdaging. Daar horen ook internationale vraagstukken bij. De Brabantse gemoedelijkheid is altijd gebleven. ,,Hoe complexer, hoe leuker wij het vinden”, weet Kachung Tau. 

Kachung (40) groeide door van assistent-accountant tot manager bij en partner van Govers Accountants / Adviseurs. Het oudste zelfstandige accountantskantoor van Eindhoven (1927) omschrijft zichzelf als totaaladviseur op het gebied van accountancy, fiscaliteit en bedrijfsadvies.

De Brabantse gemoedelijkheid is altijd gebleven. ,,Wij kiezen voor de informele benadering als het kan en zijn formeel als het moet. Zo kun je goede langdurige relaties opbouwen”, schetst Kachung. ,,Als collega’s onderling lopen we bij elkaar binnen en kennen we elkaars specialisatie. Hierdoor kunnen we de klant goed en snel helpen.”

Klanten uit vooral de regio, maar ook internationaal opererend, komen bij Govers. Een aantal komt zelfs al decennia bij de vestiging aan de Beemdstraat in Eindhoven. ,,Als je al zó lang betrokken bent, kun je beter adviseren en efficiënter werken. Je raakt eigenlijk heel goed op elkaar ingespeeld, hebt geen geheimen meer voor elkaar”, legt Kachung uit, die geniet van complexe (internationale) vraagstukken. ,,Hoe ingewikkelder, hoe leuker wij het vinden.”

Govers als medeoprichter Plateau Eindhoven

Govers behoort tot de medeoprichters van Plateau Eindhoven, in 1991. Kachung is sinds 2021 lid van de netwerkvereniging voor de zakelijke dienstverlening. ,,Wat ik prettig vind, is dat je niet continu kaartjes hoeft uit te wisselen. Hier gaat het om elkaar iets gunnen”, zegt hij. ,,Ja, hier zit ik op mijn plek.”

 

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat