Interview met Han Gasseling

ING-rayondirecteur Gasseling geniet elke dag: ‘Mooiste baan ter wereld’

Al 26 jaar lang geniet Han Gasseling van zijn werk voor ING. Dat de rayondirecteur Oost-Brabant zo lang zou blijven plakken, had hij bij binnenkomst niet gedacht.

,,Gewoon even kijken en daarna zien we wel verder”, glundert Gasseling. ,,Maar nog steeds heb ik de mooiste baan ter wereld.” Ook als rayondirecteur van ING Oost-Brabant gaat hij het liefst dagelijks op pad om het midden- en kleinbedrijf financieel te begeleiden, bijvoorbeeld bij exportzaken, een investering of bedrijfsoverdracht. ,,Wij willen ondernemers helpen nog succesvoller te zijn.” Dit past ook bij het doel van Nederlands grootste bank: ‘Mensen in staat stellen om alles een stapje voor te zijn, zowel zakelijk als privé.’

Dat doet Gasseling met contemporaine eigenschappen en veel enthousiasme. ,,Mijn stropdassen liggen vooral stof te happen”, zegt de 53-jarige bankier. ,,Het is gelukkig niet meer zo stijf als het was, maar soms moet je wel heel duidelijk zijn wat wel en niet kan.”

Verbinden

Hij verbindt graag en brengt mensen met elkaar in contact door, bijvoorbeeld, activiteiten en kennissessies te organiseren. Daarom komt Gasseling ook al veertien jaar met plezier bij Plateau Eindhoven.

,,Plateau is anders dan andere netwerkclubs”, vertelt hij. ,,Je bent geen lid om direct zakelijk te scoren, maar om een netwerk op te bouwen voor de lange termijn. Hier hebben we oprechte interesse in elkaar.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat