Interview met Eugène Hermsen

Met daadkracht en passie staat Hermsen Advocatuur cliënten bij

Eugène Hermsen van Hermsen Advocatuur richt zich op drie rechtsgebieden. Daarmee dient de advocaat het midden- en kleinbedrijf (mkb), in zijn ogen ‘het hart van de samenleving’.

Hermsen Advocatuur is gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Continu zoekt hij naar ontwikkeling. Hermsen heeft meerdere specialisatieopleidingen aan de Grotius Academie gevolgd én afgerond.

,,Ik vind het erg belangrijk dat ik kan onderbouwen dat ik gespecialiseerd ben en het niet alleen maar roep”, legt Hermsen uit. ,,Ik vind dat je de kennis die je hebt actueel moet houden. Zo kun je je onderscheiden.”

Waarom deze rechtsgebieden? ,,Ik vind mkb-bedrijven de motor van de samenleving. De belangrijkste groei van werkgelegenheid vind je daar”, antwoordt hij. Ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht raken daarin de kern, vindt Hermsen. ,,Met deze rechtsgebieden krijgen mkb-ondernemers het meest te maken.”

Hermsen draait er niet om heen. Hij pakt juist door. ,,Ik wil niet eindeloos praten, er moet resultaat komen. Met mijn cliënt bekijk ik welk pad we het best kunnen bewandelen om tot een oplossing te komen.” Dat hoeft niet altijd via een gerechtelijke procedure, al gaat Hermsen die niet uit de weg. ,,Soms is er geen andere uitweg. Het enige dat telt is dat mijn cliënt tevreden is.”

 

Goede verhalen over Plateau Eindhoven

 

Hermsen is verheugd onlangs lid te zijn geworden van netwerkvereniging Plateau Eindhoven. ,,Ik hoorde hier goede verhalen over, ben een keer gaan kijken en vond het meteen leuk. Het is fijn om met andere zakelijke dienstverleners en ondernemers van gedachten te kunnen wisselen in een gemoedelijke sfeer.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat