Interview met Eef van Wijngaarden

EEF Verzekert doet het net even anders

Eef van Wijngaarde van EEF Verzekert is een van de weinige vrouwen in een mannenwereld. Deze specialist voor bedrijfsmatige verzekeringen pakt het anders aan: één aanspreekpunt voor haar relaties, persoonlijk contact en advies op maat. 

Eef (42) vertelt hoe ze te werk gaat. ,,Ik praat met ondernemers over risico’s en hoe zij die zo goed mogelijk kunnen beperken en afdekken. De risico’s worden in beeld gebracht en hieruit volgt dan een advies voor preventie en verzekeren.”

Ondernemers met personeel kunnen bij EEF Verzekert aankloppen. Haar focus ligt vooral op de zakelijke en creatieve dienstverlening en de groot- en detailhandel. Eef neemt voor hen alles op het gebied van bedrijfsrisico’s en verzekeringen uit handen. Persoonlijk contact en vertrouwen zijn voor haar belangrijk. Door de juiste vraagstelling en oprechte interesse in de ondernemer onderzoekt en adviseert ze wat het beste past.

,,De ondernemers zijn vaak verbaasd dat het niet gaat over verzekeringen, maar over risico’s. Hun openheid is daarbij noodzakelijk, anders kan ik hen niet optimaal adviseren”, zegt Eef. ,,Soms kan een ondernemer het risico zelf dragen, of is preventie voldoende. Lukt dit niet, dan sluit je een verzekering af. Dat vormt het sluitstuk van het adviesgesprek.”

EEF Verzekert: betere dienstverlening via Plateau Eindhoven

EEF Verzekert is lid van Plateau Eindhoven zodat zij klanten nóg beter van dienst kan zijn. ,,Ik vind het belangrijk om een netwerk van betrouwbare specialisten om mij heen te bouwen. Zo kan ik mijn klanten bij andere vraagstukken doorverwijzen en nog meer ontzorgen."

 

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat