Interview met Bas Deitmers

Bedrijfsmakelaar Deitmers combineert integriteit met expertise: ‘Zo blijf je in beeld’ 

Geen hollen of stilstaan voor Bas Deitmers bij Bossers & Fitters. Bedrijfsmakelaardij gaat altijd door. De contacten zijn voor de lange termijn, ook als het wat minder gaat.

,,Binnen de woningmarkt gaat het veel meer over emoties. Dat is sneller, vooral gericht op de korte termijn”, zegt Deitmers. Hij gaat liever voor een langdurige relatie. ,,Als het binnen een bedrijf niet zo goed gaat, dan verhuizen ze. Gaat het beter, dan is een grotere ruimte nodig. Het gaat altijd door. Zo blijf je ook bij de onderneming betrokken.”

Aankoop of verkoop, aanhuur of verhuur. Voldoende afwisseling voor Deitmers (47), die in de loop der jaren in zijn vak groeide. Nu doet hij ook de complexere vraagstukken. Integriteit is daarbij ontzettend belangrijk, stelt de bedrijfsmakelaar. ,,Als je dat kunt combineren met je expertise dan waardeert de klant dat enorm. Zo ben je de volgende keer weer in beeld en bouw je ook nog eens een leuk netwerk op.”

Losser

Zo lang als hij bij Bossers & Fitters werkt, zo lang is Deitmers ook al lid bij Plateau Eindhoven – in december tien jaar. ,,De vereniging is wat afgeslankt en verjongd, maar wel losser geworden”, zegt hij. ,,Plateau is erg overzichtelijk. Je kent iedereen. Zo kun je in tegenstelling tot andere grotere verenigingen eens een keer de diepte in.”


 

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat