Interview met Arnoud Asselman

Totaal Kantoorinrichting regelt een nieuwe inrichting van een kantoorpand van A tot Z

Arnoud Asselman heeft bij Totaal Kantoorinrichting alle expertises onder één dak. De stap naar een nieuwe inrichting begeleidt hij met zijn team van A tot Z, van een kleine verbouwing tot complete renovatie.

,,We kunnen eigenlijk alles veranderen wat we willen”, zegt eigenaar Asselman van Totaal Kantoorinrichting. Of het nu gaat om de binnenkant, buitenkant of omgeving (parkeerplaatsen, laadpalen of fietsoverkappingen). Met zijn team steekt hij kantoren en bedrijfsruimtes in een nieuw jasje, van ontwerp tot oplevering.

Regelmatig krijgt Asselman (53) de sleutel van de opdrachtgever in zijn handen. ,,De klant heeft vaak geen tijd, zin of niet de juiste kennis. Wij mogen dan aan de slag en houden de klant op de hoogte. We staan voor korte lijntjes, snel schakelen, transparantie en duurzaamheid. Als alles is opgeleverd, moet de klant zeker tien jaar zorgeloos vooruit kunnen.”

Heilige planning

Voor Asselman, 25 jaar in het vak, is de planning heilig. ,,Wij zijn eigenlijk altijd voor de planning klaar, omdat een volgend project alweer ligt te wachten.” En wat als de tijdsdruk toeneemt? ,,Dan werken we ook in het weekend.”

Bij Plateau Eindhoven is hij inmiddels vier jaar lid. ,,Ik ben hier via een klant van mij terecht gekomen. Een hartstikke leuke club mensen, leuke locaties en activiteiten. Maar iets zakelijker, dat zou het best mogen zijn.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat