Interview met Adrian Kouwenberg

Adviseur Kouwenberg helpt klanten hun dromen na te jagen 

Het levenspad van Adrian Kouwenberg (46) liep anders dan gedacht. De bakkerszoon nam niet het bedrijf van zijn ouders over, maar ging naar de Rabobank.

,,Ik liep niet als kind met een pollepel door de bakkerij. In de loop der jaren ben ik het beroep steeds meer gaan waarderen,”, vertelt Kouwenberg. ,,Door een allergie kon ik geen bakker worden

Inmiddels werkt hij 22 jaar bij de Rabobank, bij diverse vestigingen. In die jaren verrichte hij ook hand- en spandiensten voor zijn ouders. Tot tien jaar geleden. ,,Het voelde op mijn eerste werkdag direct vertrouwd. Ik denk niet dat ik hier nog wegga.” Als adviseur private banking helpt Kouwenberg om vermogende klanten hun privédromen na te jagen.

Soms moet hij hen een spiegel voorhouden. ,,Als je de middelen hebt, probeer ik inzichtelijk te maken dat ze daar veel leuke en mooie dingen van kunnen doen. Ik probeer hen uit het bos te halen zodat ze de bomen weer zien.”

Oprecht

Oprecht, klantgericht en betrokken. Kouwenberg wil zich ook als zakelijk adviseur ontwikkelen en duikt graag de boeken in. ,,Klanten moeten een vraag neer kunnen leggen en weten dat het goedkomt.”

Hij toont ook oprechte interesse bij Plateau Eindhoven. ,,Ik wil iedere bijeenkomst minimaal twee leden beter leren kennen. Zonder doelen blijft het gezellig, maar oppervlakkig. Ik ga graag de diepte in.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat