Artificial Intelligence bij Fifth NRE

Bij Fifth NRE, gelegen op het historische NRE Terrein, vond ons evenement plaats. De locatie bood de ideale setting voor een avond vol inspiratie. De combinatie van historische architectuur en moderne faciliteiten zorgden voor een unieke sfeer. Een van de eigenaren, Hein van Stiphout, nam ons tijdens een korte presentatie mee in het verhaal over de totstandkoming van Fifth NRE zoals het nu is. Naast een restaurant biedt Fifth NRE een sfeervolle setting waar jazz- en bluesliefhebbers samenkomen om te genieten van liveoptredens, heerlijke drankjes en eten in een ontspannen sfeer. 

Na deze presentatie nam Stijn van Lierop het woord.  Hij gaf een fascinerende en boeiende presentatie over kunstmatige intelligentie (AI). Stijn is Forensic Data Scientist bij het Nederlands Forenschisch Instituut. Met een aantal voorbeelden liet Stijn ons kennis maken hoe het NFI AI gebruikt in bepaalde zaken die zij in behandeling hebben. Hij bracht ons op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen op het gebied van forensisch onderzoek, en illustreerde hoe AI wordt toegepast zowel binnen het NFI als in ons dagelijks leven. Zoals gezegd een boeiende presentatie. Dit bleek uit de gesprekken tijdens het aansluitende 3 gangen diner. 

Al met al was de netwerkavond van Plateau bij Fifth NRE niet alleen een inspirerend en informatief evenement, maar ook een waardevolle gelegenheid om te netwerken. We kijken uit naar ons volgend evenement!

image image image image

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?