Interview met Nicole Fuchs

Von Reth weet door het ouderwetse model wat het waard is

Manager Nicole Fuchs (51) van Von Reth werkt niet in een ‘trendy branche’, stelt ze. Toch werkt het klassiek van het taxatie- en adviesbedrijf al ruim 90 jaar.

,,Bij ons valt en staat alles met persoonlijk contact. De digitale snelwegen zijn leuk, maar wij kijken liever op locatie om tot een gedegen taxatierapport te komen”, zegt Fuchs. ,,Dat klinkt misschien conservatief, maar daarin zijn we een nichekantoor.” Zo weet Von Reth wat het waard is.

Op locatie kan Von Reth een gedegen en betrouwbaar advies geven. ,,Wij durven te zeggen als iets niet mogelijk is. Het gaat om de verzekerde. Die moet bij schade het juiste bedrag krijgen en de risico’s moeten juist en verantwoord zijn afgedekt.” 

Als manager reist Fuchs stad en land af. ,,Dan zit ik bij een directeur of eigenaar aan tafel, dan weer bij een verzekeringsmaatschappij of een bankier. Wij zijn eigenlijk de spin in het web, we praten met iedereen”, vertelt ze enthousiast. ,,Ik mag op heel veel bijzondere plekken komen en mensen ontmoeten. Daar word ik blij van.”

Toonaangevend

Daarom zit ze ook bij Plateau Eindhoven, als bestuurslid. ,,Eindhoven is een toonaangevende regio. Het is super interessant om te zien wat de mensen drijft. Ik wil hen graag helpen, maar ook voelen wat in de regio gebeurt. Hier komt dat samen.”

Een vraag, opmerking of belangstelling voor een lidmaatschap?

Petri Willems | Secretariaat

Petri Willems | Secretariaat

Secretariaat